Protest anti-ACTA, 11.02.2012

14 februarie 2012 [Raiden] A-mestecate

Asa cum am anuntat si pe Facebook, am fost prezenti pe 11 februarie 2012 in Piata Universitatii, la protestul anti-ACTA organizat la Bucuresti. Pe o ninsoare care promitea si pe un viscol pe masura, oamenii – majoritatea tineri – au iesit sa protesteze impotriva acordului care a isterizat internetii .

Fara prea multe comentarii, ai sa vedem cateva poze, mai intai apartinand subsemnatului, iar apoi ii voi lasa spatiul lui Dominus sa se desfasoare cu pozele (mai reusite) facute de el. Amandoi am fost supervizati profesionist de Andy. Iata cum am vazut noi protestul:

In fata Teatrului National, erau cateva zeci de protestatari anti-guvernamentali, care strigau lozincile deja cunoscute. Totusi, „Iesi afara…” fusese inlocuit cu „Mars afara…”. If you know what I mean. –>

Protestatarii anti-ACTA s-au strans in zona fantanii de la Arhitectura. Au fost cateva sute. Dezamagitor de putini, avand in vedere ca pe Facebook isi anuntasera participarea cateva zeci de mii (!!)

Continuam tot cu cateva poze by Raiden:
Dominus a inceput „fotoreportajul” chiar de pa partea opusa, din mijlocul protestatarilor anti-guvernamentali.

Protestatar anti-ACTA ratacit.

E si esecul numit „Caruta cu Paiate” bun la ceva: sprijina pancarte si bannere.

Pe partea cu Arhitectura, doi purtatori de steaguri s-au suit pe o ghereta.

Povestea continua cu alte poze marca Dominus. Cum a zis si el la „locatie”, conditiile meteo pot parea dramatice in urmatoarele poze, dar realmente lucrurile nu au stat chiar asa. Ninsoarea era „tolerabila”, insa frigul musca mai tare:


A mai postat niste poze interesante de la protest Reptilianul, cu care din pacate nu ne-am intalnit. Ne-am vazut totusi, intamplator, cu dl. Popescu, de la Idei Urbane.

FYI, avem poze si de la inceputul protestelor anti-guvernamentale din ianuarie, 14-16 ianuarie mai precis, inclusiv din timpul violentelor din seara de 15 ianuarie 2012.

Voi ati fost la protestul anti-ACTA? Cum vi s-a parut?

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign