Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home4/bucurest/public_html/wp-content/themes/bucurestii-v2/single.php on line 17

Bătaieee cu taximetrişti laşi şi gură cască. A treia. Cu poliţia bătăuşă

04 martie 2012 Eugen Istodor Cauze si convingeri

Te apucă. Era pe vremea lui Şoricică, şef la Capitală. Vin cu un taxi gîrbovit. N-am bani, fug să iau din casă. Cobor, taxiul înconjurat de Poliţie. Plătesc şi arunc o vorbă: “pe bietu’ ăsta l-aţi găsit de prost?”. O namilă, un gras, o javră, o tonă de poliţist sare de pe banchetă şi scoate pistolul. Nici una, nici alta. Frica mi-a trecut prin mădulare şi o iau la pas grăbit-fugă de la faţa îmbufnată a locului. Umflatul trimite o maşină să mă prindă. realizez situaţia, mă opresc. De ce să fug? Mă iau în gură cu nenorociţii! Apoi, mă car. Spumegam. A doua zi, cu telefoane-intervenţii ajung la Şoricică. Scuip venin-scriu reclamaţie. Şeful Şoricică îl cheamă pe şeful ce ştia echipajul şi namila care mi-au luat piuitul. Cine intră pe uşă? Însuşi javra, cretinul de poliţist. El era şeful. Grasul cu dosul şi mintea cît baniţa de proaste. Nici acum nu mi-a trecut furia, vedeţi! Şi neruşinatul vine şi mă aleargă sub ochii Şefului. De jur-împrejurul biroului. Vroia să mă linşeze că am ajuns la Şoricică, că-i creez probleme. Cum s-a încheiat: reclamaţia a stat vreo trei ani acolo fără răspuns. Taximetristul de frică n-a depus nici o reclamaţie. Apoi, am fost sunat: domnu’, iese omul la pensie, haideţi să uităm, la o cafeam nu ne putem întîlni? Un lingău-coate goale-lighioană de la biroul de presă. Am spus: “NU!”. Împuţitul de poliţist a ieşit la pensie oricum. Şoricică? Avocat de şoferi ce omoară pe trecerea de pietoni. Am rămas cu un tremur cînd văd poliţie. Un Ultras trăieşte undeva în  mădularele mele, cînd văd poliţist.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign