despre viata sanatoasa

02 martie 2012 Andrei Slavuteanul Unghiul mort

Odata ce va-ti hotarat sa mancati sanatos trebuie sa aveti in vedere urmatoarele dorinte pentru a rezista mai usor perioadei de acomodare si de a nu ceda tentatiilor.

Inainte de a citi randurile de mai jos trebuie sa stiti ca ceea ce va propuneti se poate indeplini numai atunci cand le constientizati si le repetati cat se poate de frecvent. Fie ca aveti sau nu chef sau ati avut o zi buna sau nu trebuie sa va focalizati asupra a ceea ce va doriti sa se indeplineasca si sa va impregnati in minte doar ganduri pozitive .Poti ceda tentatiei foarte usor si cand te astepti mai putin deci este bine sa fii pregatit!

 

Fii mandru de hotararea luata si renunta la confort pentru o alimentatie sanatoasa.

Pot renunta la obiceiurile nesanatoase prin mancare sanatoasa , exercitii fizice si o viata echilibrata.

Sunt sanatos si plin de energie datorita nutritiei sanatoase .

Am slabit pentru ca tin la propria mea sanatate.

Perioada in care slabesc necesita timp , rabdare , vointa si modificarea stilului de viata.

Sunt hotarat sa reusesc si sa am o viata activa si sanatoasa.

Merit sa am grija de mine.

Ma simt bine.

 

          Este foarte important sa intelegi ca trebuie sa crezi mai inainte de a te schimba cu adevarat.Odata ce credeti cu adevarat in succesul actiunii voastre va veti scimba cu usurinta si atitudinea voastra fata de o alimentatie sanatoasa. Astfel in timp idealurile dumneavoastra vor deveni realitate .

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign