Cat de uau a fost WOW 2012?

30 aprilie 2012 Andreea Billig Prin orasul Bucuresti

Tocmai ce m-am intors de la WOW 2102 (pentru cine nu stie, WOW = Women On Web). Ceva mai putin entuziasta decat dupa WOW 2011. Nu ca nu mi-ar fi placut sa-mi petrec o dupa-amiaza la Howard Johnson. Ca nu m-as fi simtit rasfatata de organizatori. Sau ca n-as fi observat sincronicitatea de a fi ajuns in acelasi timp cu Cristi Manafu, care mi- a spus, in lift, ca mai important decat ranking-ul, este sa te citeasca cine trebuie.

Acum, asezata confortabil pe canapeaua din sufragerie, las pe mai tarziu intrebarea de ce oare toate televiziunile – inclusiv cele de stiri au taiat discursul lui Ponta, si ma intreb cui se adreseaza, de fapt, Women On Web? Dintre cele 100 de femei prezente in sala, multe erau bloggerite. O parte dintre ele, cunoscute. Pentru cateva, bloggingul este sursa de trai. Pentru altele, o activitate secundara sau o aspiratie. Cu toate stiu, cat de cat, cu ce se mananca. Ce sa le spui, asadar, ca le captiveze dar sa le si aduca o informatie proaspata, pe care sa o poata valorifica? Cam complicat, nu-i asa?

Probabil ca cel mai firesc ar fi sa inviti ca speakeri femei care fac WOW pe Internet! Si WOW poate sa faca si o persoana care scrie carti si vinde foarte multe ebookuri. WOW poate sa faca o femeie care are o idee geniala de campanie online, campanie care schimba vieti. WOW online face sigur Lady Gaga. WOW face orice persoana care are curajul sa-si valorifice darul cu care s-a nascut, sa calce taramuri nebatute, sa fie autentica si sa-si urmeze visul.

Pentru ca au fost multe lucruri care mi-au placut – si aici am mai mult de povestit, voi incepe cu ceea ce nu mi-a placut. Nu mi-a placut postura in care a fost pusa minunata actrita Emilia Popescu. Ce a cautat, in calitate de speaker, la o conferinta intitulata Women On Web, in conditiile in care a recunoscut ca abia a invatat sa foloseasca e-mailul? Nu ar fi fost poate, mai inspirat, sa fie invitata ca moderator? Sau, sa-l fi avut printre speakeri pe domnul Victor Rebengiuc care, asa cum ne-a spus actrita, si-a facut recent cont de Facebook?

Mi-au placut:

 

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign