Cutia cu vechituri a lu’ Potra -1939, martie, Loures, Portugalia. Lucian Blaga.

30 aprilie 2012 Bucurestii Vechi Si Noi Istorie

În martie 1939 Lucian Blaga, trimis extraordinar şi ministru plenipotenţiar al României la Lisabona, face o excursie în Loures, Portugalia, în compania Viconţilor de Botelho şi a Marchizului de Belas. Erau ultimele zile la post ale lui Lucian Blaga, el urmând să se întoarcă în ţară la sfârşitul lunii martie.

Lucian Blaga în compania Viconţilor de Botelho şi a Marchizului de Belas. 1939, martie, Loures, Portugalia.Lucian Blaga în compania Viconţilor de Botelho şi a Marchizului de Belas. 1939, martie, Loures, Portugalia.

1939, martie, Loures, Portugalia, Districtul Lisabona. Casă veche în stil tradițional portughez. În stânga imaginii marchizul de Belas.1939, martie, Loures, Portugalia, Districtul Lisabona.
Casă veche în stil tradițional portughez.
În stânga imaginii marchizul de Belas.

1939, martie, Loures, Portugalia, Districtul Lisabona. Casă veche în stil tradițional portughez, vedere spre poartă.1939, martie, Loures, Portugalia, Districtul Lisabona.
Casă veche în stil tradițional portughez, vedere spre poartă.

Fotografii din colecția Dorli Blaga

DE VICTOR POTRA

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign