Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home4/bucurest/public_html/wp-content/themes/bucurestii-v2/single.php on line 17

Sus pe București (I)

27 mai 2012 [Raiden] Bucurestii lui Raiden
Despre București se pot spune multe lucruri, probabil majoritatea urâte. Ce nu se poate spune e că Bucureștiul e plictisitor. Sunt un adept al vederii de ansamblu, de sus, și la propriu și la figurat. Încă de mic, mi-a plăcut să mă urc pe blocuri prin București. De sus, ai o vedere largă, de ansamblu a orașului, pe care nu o poți găsi altundeva. De sus, orașul pare mai liniștit, și poți simți adevărata lui natură. Prin acest articol, încep o mini-serie foto de cadre surprinse de mine pe acoperișurile Bucureștiului de-a lungul timpului… cam din 2005 până în prezent.
Dealul Patriarhiei și Palatul Parlamentului, vedere dinspre Timpuri Noi.
decembrie 2008
Gri și colorat.
mai 2007
Muzeul Țăranului Român
septembrie 2007
 
Orașul înghețat, vedere de pe Spitalul Municipal. -18 °C la sol.
februarie 2012
 
Pasajul Basarab în construcție
februarie 2008
 

 

Griuri vechi și noi
octombrie 2009

 

Sfârșitul episodului 1. Aștept cu căldură feedback-ul vostru.
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign