Think +

02 mai 2012 Teen Press Teen press

Câţi dintre voi sunteţi pesimişti? O mână, două, şapte. Ups, sunteţi deja prea mulţi. De ce sunteţi aşa, măi dragilor? Ce-aţi păţit de-aţi devenit aşa? Ştiţi că nu e tocmai bine, nu?

OK, înţeleg parţial. Când eşti pesimist te gândeşti la toate chestiile nasoale care ar putea să se întâmple, şi poţi să spui că nu te mai uimeşte nimic, poţi să spui că nu mai ai aşteptări, că eşti pregătit pentru orice. Ştiu cât de bine te simţi când ai avut dreptate şi s-a întâmplat ce-i mai rău. La urma urmei, dacă tot e rău, măcar să am plăcerea de a avea dreptate, nu? Măcar atât.

think +

de Alexandru Tudosoiu – redactor
foto: Ioana Muntean – fotoreporter

Ştiţi totuşi că există şi părţi nasoale? Nu o să vă spun acum că în urma a nu-ştiu căror studii extrasenzoriale şi paranormale s-a demonstrat că Universul îţi îndeplineşte exact gândurile, deci dacă gândeşti nasol, primeşti nasol (chiar, o fi adevărat?). Nu o să vă spun că această minunată chestie care se numeşte gândire pozitivă te încarcă cu energie nu-ştiu-de-care bună care atrage, la rândul ei, chestii bune. Sunt multe teorii, şi mult mai multe contra-teorii, dar dacă au totuşi dreptate?

Sincer să fiu, sunt un pesimist din născare, şi m-am convins şi am ramas aşa până de curând. Dar, într-un moment de profundă nebunie, am zis să încerc şi partea cealaltă a monedei. În mod şi mai ciudat, se pare că funcţionează. Nu o să vă spun că, imediat ce m-am răzgândit, au apărut minuni şi bani şi tipe şi mai stiu eu ce vă doriţi. Dar au aparut chestii mici şi bune şi happy, şi nu se mai întâmplă chestiile chiar aşa de nasol ca înainte, spun eu. Încă mai am reminescenţe de pesimist, ce-i drept, dar sunt mai multe chestii bune în a fi optimist, la sfârşitul zilei, când tragem linie. Nu mă credeţi? Încercaţi.

Placebo? Probabil. Optimism exagerat? Probabil. Dorinţa mult prea mare de schimbare? Foarte posibil. Dar vă provoc să gândiţi pozitiv, măcar o vreme. Dacă nu merge, păi… oricum nu puteţi să-mi faceţi nimic, sunt pozitiv în legătură cu asta.

de la http://www.teenpress.ro/articole/think/

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign