Cu aproape 25 de ani in urma.

10 septembrie 2012 Alex Galmeanu Bucurestii in istorie

Universitate

Cristian Malide ne trimite noi imagini. Sunt cateva clisee realizate in Bucuresti in 1985.

 

Hotelul Intercontinental in 1985. La baza lui se vad panourile marcate "M" ce ascund lucrarile de la metrou.Hotelul Intercontinental in 1985. La baza lui se vad panourile marcate „M” ce ascund lucrarile de la metrou.

Cladirea Teatrului National De remarcat ca fatada este neterminata inca nu sunt montate ferestrele enorme de pe fatada. Macaraua ne atara ca probabil cladirea se afla in etapa finala a extinderii incepute in 1983.Cladirea Teatrului National cu exteriorul nefinalizat. Inca nu sunt montate ferestrele enorme iar fatada pare ca se afla un pic mai in interior incadrata de o cusca de coloane deschisa. Macaraua ne arata ca probabil cladirea se afla inca in etapa finala a extinderii incepute in 1983.

Piata Universitatii cu statuia lui Mihai Viteazu.Piata Universitatii cu statuia lui Mihai Viteazu in fundal. In spatele statuii lui Gheorghe Lazar se afla o statie de autobuz.

Biserica Rusa in 1985Biserica Rusa in 1985

PolitehnicaPolitehnica

Interior de cofetarieInterior de cofetarie

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign