sfaturi, un sfat

12 decembrie 2012 The Hungry Mole Bucuresti, simplu

E frig, e zăpadă. Sfaturile de sezon ne sînt oferite din toate părţile. Mereu şi întotdeauna trebuie să fie “zece sfaturi” – în nici un caz opt sau unsprezece. În fine; pentru şoferi, nici un sfat de bun-simţ nu-i de prisos. Am văzut de curînd chiar un articol cu sfaturi scris lejer şi fără ifose – e în Ziarul Financiar de luni.

Cel mai bun sfat pe care l-am primit pentru iarnă şi frig e altul – şi nu l-am văzut dat de nimeni prin presă. E un sfat care zice că seara, cînd ajungi acasă, să-ţi laşi uşile deschise la maşină vreo două minute: suficient cît să iasă aburul şi căldura şi să se limpezească geamurile. Dimineaţa o să ai surpriza plăcută să fii singurul din parcare care n-are parbrizul îngheţat şi căruia nu i s-au lipit chederele.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign