AM O IDEE DAR NU SUNT DE ACORD CU EA

03 septembrie 2013 Adrian Craciunescu A-mestecate
Asta poate sa se inteleaga din maniera de actiune a premierului.
Victor Viorel Ponta trimite la parlament, ca sef al guvernului, un proiect de lege. Victor Viorel Ponta va analiza, ca parlamentar, un proiect de lege trimis de guvernul al carui sef este. Si va vota impotriva!
Este un exemplu de logica si de consistenta a principiilor romanesti.

Nu sunt prea obisnuit cu mitingurile de protest, de la Piata Universitatii 1989 incoace am participat la putine actiuni de acest fel. Ieri am vrut sa merg asa ca am scris repede niste mesaje. Criza de inspiratie, eram pe punctul de a intarzia … nu prea mi-a iesit. Cand am luat din tiparnita hartiile am vazut ca am scris un R in plus. N-am salvat si nu mai aveam timp sa modific dar am crezut ca s-a nimerit bine (gura pacatosului adevar graieste), suntem o tara care s-a modificat cultural. Le-am scos la adunare si le-am folosit pentru cateva poze de grup cu apropiatii care banuiesc ca n-au remarcat eroarea. Ma tem insa ca vom ramane cu totii cu aceste frustrari iar lucrurile vor merge inainte asa cum le-au asternut lobbystii, fi ei ei de la PDL (Basescu fruncea) fie de la USL (Ponta de-a dreptul sau sotia dlui Crin Antonescu in PE, de exemplu).
Va reamintesc ca detinem recordul mondial in ceea ce priveste dimensiunea unui steag national. Asta conteaza nu?
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign