Leonardo DiCaprio: “Am fost foarte sarac si am fost nevoit sa cunosc si partea neplacuta a vietii”

04 februarie 2014 Radar De Media Radar de media

Inainte de a deveni unul dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood, Leonardo DiCaprio a avut parte de o copilarie trista, plina de dificultati.

leonardo-dicaprio-povestea-copilariei-marcate-de-droguri-si-prostituate-a-unuia-dintre-cei-mai-apreciat_1

Nascut in Los Angeles, starul din The Wolf of Wall Street a fost un copil sarac care a trait in cartierele rau famate ale celebrului oras, inconjurat de droguri si prostituate.

Intr-un interviu acordat pentru ziarul Los Angeles Times, Leonardo DiCaprio a marturisit ca actoria a reprezentat iesirea lui dintr-o lume mizera, explicand ca nu a fost tentat niciodata sa consume droguri dupa ce a vazut efectele devastatoare pe care le are acest viciu. “Nu am facut niciodata asta. Am vazut literalmente ce inseamna sa consumi droguri cand aveam 3-4 ani. Este incredibil de vulnerabil sa fii actor la Hollywood si sa ai parte de critici inca de la o varsta foarte frageda. Am vazut o multime de oameni care au cazut victime”, a explicat DiCaprio.

“Incerc sa-i spun finului meu care locuieste in apropierea zonei in care am crescut, ca acolo era cel mai mare inel de prostitutie, violenta si crime. A fost precum in Taxi Driver. Sunt sigur ca nu prea ma crede. Acum totul e schimbat. The Waterbed Hotel? Nici nu cred ca mai exista”, a declarat actorul.

Leonardo DiCaprio a facut legatura intre subiectul filmului The Wolf of Wall Street, criticile aduse colaborarii dintr el si Martin Scorsese legate de excesele pe care le prezinta si viata pe care a dus-o in copilarie actorul care este nominalizat la Oscar pentru acest rol, scrie ProCinema.

“Cine sunt eu sa vorbesc despre problemele financiare din America? Sa se intoarcem la cartierul in care am locuit. Am fost foarte sarac si am fost nevoit sa cunosc si partea neplacuta a vietii”, si-a amintit DiCaprio despre perioada in care a castigat o bursa pe Scoala UCLA Lab, iar in fiecare zi mama sa il conducea 10 mile pana in Westwood.

“Era precum o mica Gradina din Eden. Era un parc, iar copiii se jucau in soare, era pace, iar toti eram respectati in mod egal”, a povestit DiCaprio, continuand: “Cand m-am intors la sistemul public de invatamant, m-am trezit la realitate. A trebuit sa ma zbat, pentru ca eu inca traiam cu sentimentul ca totul se intampla in armonie si pace. A fost cel mai motivational lucru care mi s-a intamplat in viata. Aveam 15 ani si i-am spus mamei ca vreau sa ma fac actor. Pentru ca vroiam sa scap de acest sistem de invatamant”.

Recompensat deja cu Globul de Aur pentru ,,Cel mai bun actor, intr-o comedie sau musical”, Leonardo DiCaprio interpreteaza magistral rolul controversatului Jordan Belfort, un broker care a trait visul american pana cand acesta s-a transformat in cosmar. A inceput de jos si a avut o ascensiune fulgeratoare, iar lacomia corporatista, succesul in exces si puterea dobandita l-au transformat din broker onest in infractor implicat in scandaluri de coruptie, inselaciune si crime.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign