”Patrimoniul” poporului român: Televiziunile de ştiri

19 februarie 2014 Radar De Media Radar de media

Trăim într-o țară care are televiziuni pe metru pătrat, cum au alții autostrăzi și spitale. Suntem buni nu? Rivalizăm cu Statele Unite ale Americii, în special, la numărul celor de știri. Și acum tipic mioritic: Nu-i așa că își bagă unghia în gât, ăștia de peste ocean, când se uită încoace spre Deveselu?

Cred că nu mai dorm nopțile, și se întreabă cum de au românașii atâția bani să finanțeze televiziuni? Și sigur își spun tactios: ”Bă’, da’ ăștia acceptă orice le dai? Se uită la orice porcărie?!”, ei bine da! Voi yankeilor, occidentali și alți ”civilizati, vă rog să nu mai sfidați bucuria românului de rând: Televizorul! Că de nu…vă căutăm cu GPS-ul până în Apuseni și nu vă mai depistează nici mama lui Edward Snowden.

Sigur Obama e în fiecare noapte ”geană” pe Sinteza lui Gadea. Mai schimbă un pic ”meniul”, la Paula Iacob, deja e plin de evlavie, și se închină. Se gândește la Columb, sigur a avut el o nevastă, stupoare…încă mai trăiește!

E fericit, mai butonează un pic pe CNN: ”Ah, nimic despre Bianca?! Potoliti-vă că nu e chiar așa. Ar trebui să mai zâmbească și crispații ăștia puțin. M-au zăpăcit de cap cu Bashar al-Assad și Kim Jong-un, nici nu știu să se îmbrace, ar trebui să-l întrebe pe Bote, înainte să discute cu mine.”

”Da’ chiar așa, ce mă fac cu valahii ăștia că au la televiziuni de știri, câtă frunză și iarbă. Ce fac cu atâtea? De atacat nimeni nu o face, ce să mai vorbesc de lăudat?! Atât să fie, ”recunoscatori”, și ei, că doar nu am trimis FMI-ul degeaba pe acolo. Mai impozitează din ele, dă-le dracu’ de televiziuni, că sunt prea multe.”

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign