Demolarea fabricii de bere Grivița

24 aprilie 2014 Bucurestii Vechi Si Noi Cauze si convingeri
Demolarea fabricii de bere Grivița vine să ne reamintească furia cu care se distruge orice urmă a Bucureștilor industriali. Orașul ăsta a avut o industrie, nu dintre cele mai banale, și extrem de diversă. Asta cu începere din a doua jumătate a secolului XIX, practic, de aproape două secole. Iar niște cretini se grăbesc să distrugă orice ține de această istorie. Totul se duce dracului, c-a fost din trecutul burghezo-moșieresc, că a fost din trecutul comunist. Istoria industrială a Bucureștilor devine fum. Este o realitate: Bucureștii, deși reprezintă cel mai mult în PIB ul României, a devenit un parazit, o tenie a economiei românești. Cea mai importantă ”industrie” a sa este acum corupția!
Fotografie: Demolarea fabricii de bere Grivița vine să ne reamintească furia cu care se distruge orice urmă a Bucureștilor industriali. Orașul ăsta a avut o industrie, nu dintre cele mai banale, și extrem de diversă. Asta cu începere din a doua jumătate a secolului XIX, practic, de aproape două secole. Iar niște cretini se grăbesc să distrugă orice ține de această istorie. Totul se duce dracului, c-a fost din trecutul burghezo-moșieresc, că a fost din trecutul comunist. Istoria industrială a Bucureștilor devine fum. Este o realitate: Bucureștii, deși reprezintă cel mai mult în PIB ul României, a devenit un parazit, o tenie a economiei românești. Cea mai importantă ”industrie” a sa este acum corupția!
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign