Îmi plac mașinile.

24 aprilie 2014 Bucurestii Vechi Si Noi Pretexte
Îmi plac mașinile. Urmăresc emisiunile despre mașini vechi, restaurate, și nu pot să nu remarc pasiunea cu care oameni simpli(nu cei care fac o afacere din asta!) păstrează o moștenire, care nu e doar rugină, ci o parte a evoluției culturale, stilistice, tehnologice. Noi, românii, avem o adevărată furie în a distruge tot ce vine din trecut.

Dacă aș avea bani, ca o întoarcere în vremea în care România se motoriza, mi-aș dori să cumpăr măcar una dintre mașinile astea: DS 21(cine a văzut Fantomas în copilărie, înțelege de ce!), Fiat 125 S(a fost prima noastră mașină, la mâna a doua, nărăvașă pe asfalt umed, extrem de rapidă pe vreme bună), Volga GAZ 21(pe asta am învățat să conduc!) și Renault 16 S, pe care mi-am dorit mereu s-o pot cumpăra. Așa că mi-ar face plăcere să aflu ce v-ați dori voi, dacă ar fi să alegeți.

(4 fotografii)

Fotografia Constantin Gheorghe.
Fotografia Constantin Gheorghe.
Fotografia Constantin Gheorghe.


Tag-uri: ,
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign