Muzeul Municipiului Bucureşti – expoziţia artistei Gabriele Lockstaedt „Across the boards”.

02 aprilie 2014 Bucurestii Vechi Si Noi Arte si artisti
În perioada 1 – 18 aprilie Muzeul Municipiului Bucureşti găzduieşte expoziţia artistei Gabriele Lockstaedt „Across the boards”. Expoziţia este o naraţiune despre propriile trăiri, o mărturie a propriei filozofii a vieţii. Pictura abstractă a artistei din Germania este orientată spre sacralitate, la limita dintre real şi ireal. Din cataloagele prezentate de Gabriele Lockstaedt „se desprind misterele, profunzimile caracteristice picturii abstracte pe care o profesează”. Artista preferă să lucreze pe pânză, de obicei, într-o tehnică mixtă de vopsea de ulei, acrilic şi pasteluri.
Gabriele Lockstaedt este membră a Asociaţiei Artiştilor Profesionişti de Arte Vizuale (BBK), Bavaria de Sus, membră a Asociaţiei Europene a Uniunilor de Creaţie (GEDOK). A avut expoziţii în Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Rusia. Este laureată a Trofeului ARTMUSEUM pentru opera „Artă Zborului” în cadrul celei de-a treia ediţie a Bienalei Internaţionale de Pictură, Chişinău 2013.
Fotografie: În perioada 1 – 18 aprilie Muzeul Municipiului Bucureşti găzduieşte expoziţia artistei Gabriele Lockstaedt  „Across the boards”. Expoziţia este o naraţiune despre propriile trăiri, o mărturie a propriei filozofii a vieţii. Pictura abstractă a artistei din Germania este orientată spre sacralitate, la limita dintre real şi ireal. Din cataloagele prezentate de Gabriele Lockstaedt „se desprind misterele, profunzimile caracteristice picturii abstracte pe care o profesează”. Artista preferă să lucreze pe pânză, de obicei, într-o tehnică mixtă de vopsea de ulei, acrilic şi pasteluri.
Gabriele Lockstaedt  este membră a Asociaţiei Artiştilor Profesionişti de Arte Vizuale (BBK), Bavaria de Sus, membră a Asociaţiei Europene a Uniunilor de Creaţie (GEDOK). A avut expoziţii în Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Rusia. Este laureată a Trofeului ARTMUSEUM pentru opera „Artă Zborului” în cadrul celei de-a treia ediţie a Bienalei Internaţionale de Pictură, Chişinău 2013.
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign