Atelier de fotografie urbana: de la “poze” la fotografii (11 – 13 august)

28 iulie 2014 Sandra Ecobescu 4Arte, Evenimente

Fundatia Calea Victoriei organizeaza in perioada 11-13 august, de la ora 19:00, un Atelier defotografie Urbana: de la “poze” la fotografii, sustinut de Valentin Boboc, fotograf profesionist, pasionat in special de fotografia de strada, fotodocumentar si fotografia pe film.

Va propunem sa dezbatem partea filozofica a fotografiei, sa descoperim impreuna ceea ce face o fotografie si sa parcurgem elementele cheie de care trebuie sa tinem cont atunci cand apasam butonul de declansare al aparatului.

Pornim calatoria noastra fotografica de la afirmatia lui Henri Cartier Bresson care a spus ca: ”fotografia e o reactie imediata care contureaza meditatia.”

Atelierul va parcurge urmatoarele etape:

“Daca iti place sa observi, descoperi, surprinzi colturi neobisnuite, momente din viata de zi cu zi, sa explorezi locuri noi sau sa te joci cu alaturari noi, expresii diverse, emotii, te invit sa descoperim impreuna o perspectiva diferita prin lentila fotografica.”-Valentin Boboc

 

 

Lector: Valentin Boboc

Data incepere: 11 August 2014; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 3; Frecventa: zilnic – 11, 12, 13 august

Cost: 150 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 135 ron

Loc desfasurare:Str. Popa Soare, nr 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu) si prin oras

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

 

 

Fotografie Urbana

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign