Programul Teatrului Coquette pentru perioada 19-27 iulie.

16 iulie 2014 Bucurestii Vechi Si Noi Evenimente

 

 

 

Colonelul si Pasarile, dupa Hristo Boicev

Repetitie cu public

Sambata 19 iulie, ora 20:00

Miercuri, 23 iulie, ora 20:00

 

Teatrul Coquette va invita sa aruncati o privire in spatele cortinei si sa vedeti actorii altfel decat in spectacol. Sambata, 19 iulie, deschidem portile pentru o repetitie cu public a spectacolului „Colonelul si Pasarile”, dupa Hristo Boycev.
Synopsis: In curtea unui azil de nebuni se rataceste un pachet cu uniformeONU. Asta e suficient pentru ca pacienti sa interpreteze totul ca pe un tainic semn militar si sa se inroleze in propria lor armata. Un fel de „M.A.S.H” cu accente balcanice.

Regia: Ingrid Bonta,
Distributie: Ramona Olasz , Celina Nitu / Raluca Alexandra Vermesan , Alexandra Gabriela Nita , Ruxandra Balasu , George Bîrsan

Valsul Hazardului, de Victor Haim

Sambata 26 iulie, ora 20:00

O femeie face un accident cu masina si ajuge sa raspunda in fata unui Inger, care- i puncteaza fiecare raspuns. Jocul dintre ei ia, insa, o turnura neasteptata.  Spectacolul ”Valsul Hazardului”  este o tragicomedie construita pe o structura suprarealista. Totul e un joc condus de un Inger total atipic, iar miza se schimba si creste din ce in ce mai mult. Uneori, oamenii ajung in situatii cel putin ciudate. Balanta inclina nehotarata intre rational si irational, intre iubiri adevarate si disperari de moment si lista va continua . Ar trebui adaugat si faptul ca balanta nu inclina singura, ci este ajutata de domnul Inger. Spectacolul incearca sa-i reaminteasca spectatorului de  existenta continua a comicului in orice situatie sa il provoace sa reflecteze si asupra dualitatii deciziilor sale. Veti intalni un personaj pe cat de simpatic pe atat de iritant, care te va intreba pana la ce varsta ai crezut in Mos Craciun si te va nota ca atare.

Distributie:  Ingerul: Mihai Capatina

Fata: Ruxandra Balasu

Regia: Ingrid Bonta

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervari la: 0754990017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

afismiccolonelnet

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign