Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home4/bucurest/public_html/wp-content/themes/bucurestii-v2/single.php on line 17

Sex oral în public pentru băutură, ultima „fiță” în barurile din Mallorca

08 iulie 2014 Bucurestii Vechi Si Noi A-mestecate

Două baruri frecventate de turiști de pe insula Mallorca sunt criticate pentru că încurajează comportamentul indecent, oferind gratis băuturi alcoolice tinerelor contra unor …felații în public, transmite joi agenția DPA, pe baza unui articol din cotidianul spaniol El Mundo.

Cele două baruri se află în zona Magaluf, o destinație foarte populară, în lunile de vară, în special în rândul turiștilor germani și britanici.

Clipuri video prezentând femei tinere în timp ce oferă sex oral mai multor tineri, trecând de la unul la altul, circulă deja pe mai multe rețele de socializare.

Autoritățile au precizat că „vor fi luate toate măsurile legale existente pentru a stopa aceste practici din spațiile publice dedicate petrecerii timpului liber”.

O altă publicație spaniolă, La Vanguardia, remarcă apariția a numeroase reclame la așa-numite concursuri de sex oral pe străzile din Magaluf, avansând ipoteza că această „modă” s-a extins deja la mai multe baruri din zonă.

sursa-http://www.agerpres.ro/

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign