Descoperirea făcută de englezi în parcarea subterană de la Intercontinental

08 august 2014 Bucurestii Vechi Si Noi A-mestecate

Masina ducelui de Ediburgh, uitata in parcare

Mașina Ducelui de Edinburgh a fost găsită abandonată în parcarea subterană a Hotelului Intercontinental din București, relatează Daily Mail, citat de b1.ro.

În anul 2001, Prințul Philip a vizitat România cu ocazia unei conferințe WWF. Organizatorii i-au adus limuzina la București, un Daimler DS 420 din 1968, ediție limitată.

De atunci mașina a rămas abandonată în garajul hotelului Intercontinental, iar Ambasada Marii Britanii a uitat de existența ei.

Potrivit Daily Mail, care a venit în România pentru a vorbi cu administratorul parcării, mașina a avut probleme în timpul vizitei Ducelui și a fost pusă cu greu în mișcare.

„Mașina era deja parcata deja aici când compania mea a preluat managermentul parcării. Vechiul proprietar ne-a informat că limuzina Daimler are probleme și nu pornește în acest moment. Așa a făcut și atunci. Am coontactat ambasada, dar nu ne-au răspuns”, a declarat administratorul parcării de la Intercontinental.

Daily Mail a contactat apoi Ambasada Marii Britanii din România, însă reprezentanții britanici au spus că nu au mașina în datele lor.

„Nu avem înregistrări de existența ei”, a răspuns Ambasada.

Familia Regală are trei astfel de mașini, produse în 4000 de exemplare între 1968 și 2002, dar niciuna din ele nu apare trecută la București.

sursa-http://www.b365.ro/descoperirea-facuta-de-englezi-in-parcarea-subterana-de-la-intercontinental_212905.html

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign