Maia Morgenstern şi Radu Beligan vor fi pentru prima oară pe aceeaşi scenă în ”Leul Deșertului”

21 septembrie 2014 Radar De Media Radar de media

Maia Morgenstern

Maia Morgenstern şi Radu Beligan se vor afla pentru prima oară împreună pe scenă, în premieră absolută a spectacolului ”Leul  Deșertului”, care va avea loc pe 28 octombrie, la Palatul Național al Copiilor (Teatrul Tineretului).

Piesa ”Leul  Deșertului”, o comedie a cărei acţiune alertă este poziţionată în lumea plină de intrigi a unui cartel mafiot internaţional, a fost scrisă de Mona Radu special pentru cele două legende ale scenei, care se întâlnesc pentru prima oară în acelaşi spectacol.

Alături de Maia Morgenstern şi Radu Beligan, distribuţia acestei premiere eveniment îi mai include pe: Mircea Rusu, Lamia Beligan, George Remes şi Tania Popa. Punerea în scenă se desfăşoară sub bagheta regizorală a maestrului Radu Beligan.

Biletele s-au pus deja în vânzare la casa de bilete a Palatului Naţional al Copiilor,  în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi online pe bilete.ro, blt.ro. myticket.ro, biletoo.ro

Cariera prodigioasă a actriţei Maia Morgenstern include nenumărate personaje memorabile, apariţii în aproape 20 de filme şi roluri în seriale tv.

Radu Beligan are o activitate impresionantă în teatru, film, televiziune şi radio, este membru de onoare al Academiei Române din 2004, iar din decembrie 2013 figurează în Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor încă în activitate pe scena unui teatru.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign