Bulevardul Unirii în 1993.

12 octombrie 2014 [Raiden] Bucurestii lui Raiden

Bulevardul Unirii în 1993. Lucrările aici stagnaseră după 1989 și au fost reluate în cele din urmă în anii ’90. Scheletul rotund din fundal este astăzi hotelul Double Tree by Hilton, la intersecția străzii Nerva Traian cu b-dul Octavian Goga.

Ce vedeți în această imagine este fostul cartier Dudești, în mare parte cartier evreiesc, distrus în totalitate de Ceaușescu. Tot în aceast perimetru se găsea și zona rău-famată Crucea de Piatră.

Bulevardul Unirii în 1993. Lucrările aici stagnaseră după 1989 și au fost reluate în cele din urmă în anii '90. Scheletul rotund din fundal este astăzi hotelul Double Tree by Hilton, la intersecția străzii Nerva Traian cu b-dul Octavian Goga.</p>
<p>Ce vedeți în această imagine este fostul cartier Dudești, în mare parte cartier evreiesc, distrus în totalitate de Ceaușescu. Tot în aceast perimetru se găsea și zona rău-famată Crucea de Piatră.</p>
<p>Citiți despre planurile regimului comunist de a sistematiza centrul Capitalei: bit.ly/Xq5LcA
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign