Întârzieri la lucrările de reabilitare a Pieței Charles de Gaulle. CÂND vor fi terminate lucrările?

31 octombrie 2014 Bucurestii Vechi Si Noi A-mestecate

Șoferii care tranzitează zilnic Piața Charles de Gaulle mai au de așteptat până când circulația va reveni la normal. Lucrările de reabilitare a sensului giratoriu nu vor fi terminate miercuri, așa cum anunța primarul general Sorin Oprescu, săptămâna trecută. Potrivit reprezentanților Administrației Străzilor, lucrările vor fi terminate abia pe 15 noiembrie. Vestea bună este că la finalul lucrărilor nu va mai exista nicio diferență de nivel între rond și bulevardele cu care se intersectează.

Proiectul de reabilitare a Pieței Charles de Gaulle, implică, pe lângă lucrările de asfaltare și refacerea trotuarelor, dar și a pistelor pentru bicicliști. Acestea din urmă vor fi legate de circuitul de pe Bulevardul Aviatorilor si Constantin Prezan. Pistele pentru bicicliști vor fi reamenajate tot pe trotuare, urmand a fi conectate cu traseul pistelor proaspat amenajate pe carosabil din zonele Strada Buzesti si Calea Victoriei.

Costul întregii lucrări este de 11 milioane lei (2,4 milioane euro).

– Sursa-http://www.b365.ro/intarzieri-la-lucrarile-de-reabilitare-a-pie-ei-charles-de-gaulle-cand-vor-fi-terminate-lucrarile_217950.html

Intarzieri la lucrarile de reabilitare a Pietei Charles de Gaulle. CAND vor fi terminate lucrarile

Întârzieri la lucrările de reabilitare a Pieței Charles de Gaulle. CÂND vor fi terminate lucrările
Foto: bucurestifm.ro

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign