Lucrările de reamenajare a Căii Victoriei au fost oprite.

07 octombrie 2014 Bucurestii Vechi Si Noi A-mestecate

Lucrările de reamenajare a Căii Victoriei și a pistelor pentru bicicliști ar fi trebuit finalizate pe 1 octombrie. Pe șantier nu se mai lucrează de câteva săptămâni, iar la data oficială a inaugurării o pare din lucrare a rămas neterminată. De altfel, constructorul, firma Tehnologica Radion, a cerut intrarea în insolvență. Administrația Străzilor dă însă asigurări că lucrarea va fi terminată până la sfârșitul acestei luni.

 

 

Până în prezent a fost finalizat tronsonul cuprins intre Piata Victoriei si Piata Revolutiei, fiind refacute in totalitate trotuarele, pista pentru biciclete pe carosabil si marcajele rutiere. Pe bucata cuprinsa intre Piata Revolutiei si bd. Elisabeta, lucrarile au fost incepute, insa de cateva saptamani utilajele sunt parcate pe marginea drumului si doar din cand in cand se mai vad doi-trei muncitori pe santier, scrie Hotenews.ro. Ca urmare, o bucata din strada este plina cu capace de canal iesite in relief.

Reprezentantii Administratiei Strazilor spun acum ca lucrarile „au fost incetinite” din cauza faptului ca firma care executa lucrarea a cerut insolventa.

 

O alta noutate este ca, fata de proiectul initial, cand pistele de biciclete erau trasate doar pe Calea Victoriei, acum, in Piata Revolutiei, pistele vor fi deviate pe arterele secundare, prin spatele statuii lui Carol I, dupa care se reintorc pe artera principala. „In Piata Revolutiei, pistele sunt deviate pe str. Benjamin Franklin, str. George Enescu, str. CA Rosetti, prin spatele statuii lui Carol I si apoi pe Calea Victoriei”, au declarat reprezentantii Administratiei Strazilor.

Lucrarile de largire a trotuarelor de pe Calea Victoriei si amenajarea unei piste pentru biciclete au inceput in aceasta primavara fiind realizate de Administratia Strazilor Bucuresti, institutie care tine de Primaria Capitalei. Proiectul prevede largirea trotuarelor, amenajarea de piste pentru biciclisti, iar circulatia rutiera se va desfasura pe doua benzi, sens unic, fata de patru in prezent. Lucrarile de reamenjare a Caii Victoriei costa 8,7 milioane de lei, fiind executate de firma Tehnologica Radion.

– Sursa-http://www.b365.ro/lucrarile-de-reamenajare-a-caii-victoriei-au-fost-oprite-constructorul-a-cerut-insolven-a_216051.html

Lucrarile de reamenajare a Caii Victoriei au fost oprite. Constructorul a cerut insolventa

Lucrările de reamenajare a Căii Victoriei au fost oprite. Constructorul a cerut insolvența
Foto: hotnews.ro

 

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign