Se schimbă bordurile în Capitală. .

29 octombrie 2014 Bucurestii Vechi Si Noi A-mestecate

Se schimbă, iar, bordurile şi se refac trotuarele în unele zone din Capitală. Lucrările au început pe Bulevardul Elisabeta şi continuă cu Bulevardul Eroilor şi Piaţa Unirii. Oamenii din zonă spun, însă, că cele mai multe dintre reparaţii sunt inutile şi se cheltuie banii degeaba. Reprezentanţii Adrministraţiei Străzilor spun că aceste lucrări se fac doar acolo unde se repar şi străzile.

 

Zeci de muncitori lucrează la schimbarea bordurilor pe bulevardul Eroilor din Capitală. Administrația Străzilor schimbă bordurile chiar şi unde nu este nevoie. De exemplu, cele vechi, de ciment, de pe bulevardul Eroilor sunt înlocuite deşi nu par să aibă vreo problemă.

Mulţi dintre oamenii care locuiesc în din zonă cred că banii daţi pe noile borduri puteau fi folosiţi în alte scopuri. „Aici, în zona asta, abia s-au schimbat acum un an sau doi”, spune o femeie, citată de Digi24.

Si în centrul Capitalei se fac acelaşi tip de reparaţii. Administraţia Străzilor din Capitală susţin că nu există un program de înlocuire a bordurilor şi că, de fapt, lucrările vin la pachet cu refacerea carosabilului. Prima zonă în care s-au schimbat anul acesta bordurile a fost Bulevardul Elisabeta. Granitul de la marginea trotuarelor a costat cinci milioane de lei, fără să fie schimbat şi asfaltul.

„Nu ştiu cât costă toate lucrările astea, pentru că lucrările petrecute pe marile bulevarde s-au încheiat deja. În orice caz, eu personal am folosit borduri de pe vremea domnului Videanu. Şi mai am până în 2030”, a declarat primarul Capitalei, Sorin Oprescu

În 2011, Primariei Capitalei a încheiat un acord, pe patru ani, cu 11 firme care să se ocupe de întreţinea arterelor principale din Bucureşti. Valoarea totală a contractului care expiră anul viitor este de peste 430 de milioane de euro.

– Sursa-http://www.b365.ro/se-schimba-bordurile-in-capitala-lucrarile-au-inceput-pe-bd-elisabeta-si-continua-pe-bd-eroilor_217616.html

Se schimba bordurile in Capitala. Lucrarile au inceput pe Bd. Elisabeta si continua pe Bd. Eroilor

Se schimbă bordurile în Capitală. Lucrările au început pe Bd. Elisabeta și continuă pe Bd. Eroilor
Foto: laurentiupintoi.wordpress.com

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign