Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home4/bucurest/public_html/wp-content/themes/bucurestii-v2/single.php on line 17

Tartă gigantică, pregătită în acest weekend, la Festivalul Toamnei

17 octombrie 2014 Bucurestii Vechi Si Noi A-mestecate

Începând de vineri și până duminică, în Parcul IOR din Capitală are lor Festivalul Toamnei. Producători, meșteri, artizani și negustori se vor aduna la eveniment pentru un festin gastronomic și nu numai.

Se vor înfășura sarmale, se va găti magiun de prune, toate după rețete țărănești de demult. Nu vor lipsi pastrama și mustul, grătarele și mancare la ceaun gătite la fața locului. Bucureștenii vor putea degusta: brânzeturi, cașuri ,telemea de Sibiu ,branza de burduf in coaja de brad și cașcavele, afumături, Cozonac Domnesc și Cozonac Bujor, plăcinte întinse și poale-n brâu, ciocolată de casă și prăjituri tradiționale, turtă dulce și covrigi, dulcețuri , siropuri, miere, ceaiuri și plante aromate de grădină, legume,struguri și murături, paine secuiasca.

Alaturi de ei se vor regasi producatori de vin de Husi, palinca de Maramures,must de la Pietroasele,baclavale turcesti,cafea la nisip, terasa de peste “Victorita Pescarita “, autorulota cu fish&chips cu somon si multe altele.

Pe langa mancare, legume si dulciuri vizitatorii vor mai regasi mestesugari care vor expune obiecte din piele, lemn cioplit,ceramica, produse hand made, bijuterii din argint, caciuli și produse tricotate manual.

Festivalul este organizat in stransa colaborare cu Primaria Sectorului 3.

Pe langa acestea pe scena amplasata in parc vor canta formatii de muzica populara, plus un mic parc de distractii pentru cei mici.

– Sursa-http://www.b365.ro/festivalul-toamnei-in-acest-weekend-in-parcul-ior_217077.html

Festivalul Toamnei, in acest weekend, in parcul IOR

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign