Am gasit un telefon in centrul vechi din Bucuresti

09 decembrie 2014 Andrei Slavuteanul Pretexte

No bine, treaba este foarte simpla. Intr-o marti seara, dupa o cina in oras (pentru ca nu gatesti tot timpul cand ai familia in vizita 😀 ) ne indreptam spre masinile alea galbene, stiti, alea cu becul verde si rosu care straluceste mai tare in functie de “ocupatia” soferului.

Deci inainte de a ne urca in masina, observ pe jos un iphone4. Il iau, ma uit in jur, nimeni. Urcam in taxi, observ ca telefonul mai are baterie (m-am mirat un pic, hahaha) si plecam spre casa. Telefonul avea cod de siguranta, deci nu am putut suna pe nimeni si am zis sa astept. In drum spre casa, tatal a sunat de 3 ori, dar nu am auzit (scria pe telefon 3 missed calls… Tata Firma). Noroc ca pe iOS 8 sau cat o avea, chiar daca ai un sistem de deblocare a telefonului, dar ai apeluri pierdute, ii poti suna inapoi pe cei care te-a sunat.

No bun, il sun pe Tata Firma inapoi, vorbim un pic, ii spun ca i-am gasit telefonul si unde, ii spun de unde il poate recupera. Omul fiind plecat deja din Bucuresti, ma roaga daca il pot trimite prin curier. Zis si facut!

iphone4-pierdut

iphone4-pierdutsitrimits

Draga “tu care ti-ai pierdut telefonul” i-am trimis tatalui tau codul comenzii si astazi ar trebui sa intri in posesia telefonul. Grija mai mare data viitoare si (stiu ca este devreme) dar sarbatori faine!

P.S – Am gasit telefonul cu 18% din baterie… L-am trimis inapoi cu 80% :))

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign