Atelier de fotografie urbana: de la „poze” la fotografii

16 decembrie 2014 Sandra Ecobescu 4Arte, Bucurestii noi

Curs-de-fotografieDaca iti place sa observi, sa descoperi si sa surprinzi colturi neobisnuite, momente din viata de zi cu zi sau sa explorezi locuri noi, vino la Atelierului de fotografie urbana: de la „poze” la fotografii organizat de Fundatia Calea Victoriei joi, 8 ianuarie, de la ora 19:00.

Impreuna cu fotograful Valentin Boboc vei parcurge elementele cheie de care trebuie sa tii cont atunci cand apesi butonul de declansare al aparatului si care este rolul tau in crearea cadrului fotografic.

Se spune ca frumusetea sta in ochii celui care priveste, iar fiecare imagine poate spune mai mult decat ceea ce „arata”. Henri Cartier Bresson a spus ca „fotografia e o reactie imediata care contureaza meditatia.”

Mai mult decat atat, iti propunem sa dezbatem putin partea filozofica a fotografiei si sa descoperim impreuna cum poti face o fotografie „care spune o poveste”, si nu o simpla poza.

Atelierul va parcurge urmatoarele etape:

Ziua 1: Teorie – tehnici de incadrare, compozitie si folosirea luminii naturale (3h cu pauza)

Ziua 2: Workshop prin oras – punerea in aplicatie a teoriilor invatate intr-o mica excursie fotografica pe strazile Bucurestiului.

Ziua 3: Comentarii si concluzii asupra fotografiilor facute cu explicatii si critica constructiva. (3h cu pauza)

Ziua 4: Comentarii si concluzii asupra fotografiilor facute cu explicatii si critica constructiva.

Lector: Valentin Boboc

Data incepere: joi 8 ianuarie 2014; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 4; Frecventa: saptamanal joi

Cost: 200 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 180ron

Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

 

 

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign