STUDIU Cum să nu te cerți cu cei dragi pe telecomandă de sărbători

23 decembrie 2014 Radar De Media Radar de media

televizor

Sărbătorile de iarnă pot deveni foarte agitate, iar armonia din casă devine dificil de păstrat, în special atunci când membrii familiei își doresc să urmărească diferite programe la televizor. Un studiu Samsung despre obiceiurile de consum TV ale europenilor arată că aproape jumătate dintre telespectatorii europeni (45%) sunt foarte deranjați dacă sunt întrerupți atunci când se uită la televizor.

Fiecare dintre noi are propriul obicei după care se uită la televizor, dar aceste sfaturi de la psihologul Berni Good, te vor ajuta să te bucuri de cele mai bune momente în fața televizorului în timpul Crăciunului:

  • Nu dezvălui intriga. Conform studiului Samsung, unul din opt (13%) telespectatori din Europa ar prefera să părăsească încăperea decât sa îi fie dezvăluită intriga unui film. Oamenii se pot atașa emoțional de intrigă și de poveste, așa că ar putea fi foarte supărător dacă cineva le-ar strica plăcerea și le-ar povesti momente importante din film.
  • Arată dragoste și înțelegere. Aproape jumătate (42%) dintre europeni urmăresc un program TV fiind influențați de cei din jur, așa că sunt șanse mari ca emisiunile și filmele promovate la televizor să nu fie prima ta alegere de vizionare. Lăsându-i pe ceilalți membri ai familiei să aleagă programul TV pe care îl veți urmări împreună, îți va veni și ție rândul să decizi ce veți viziona.
  • Alege-ți momentele în care să vorbești. Aproximativ un sfert dintre europeni (22%) se enervează dacă vorbești în timp ce ei preferă să privească în liniște. Evită neînțelegerile și supărările provocate de pierderea unui moment important din acțiunea filmului păstrând conversația pentru pauza publicitară.
  • Pune-ți deoparte tabletele și telefoanele. O treime din oameni (31%) sunt enervați sau dezamăgiți dacă află momente importante din filme de pe rețelele sociale. Împărtășirea experiențelor noastre pe rețelele sociale ne pot ajuta să ne simțim conectați cu ceilalți, adăugând la bunăstarea și fericirea noastră. Totuși, ai grijă să nu dezvălui intrigi din film, mai degrabă întreabă-ți înainte prietenii dacă au văzut filmul respectiv.
  • Ține șervețele la îndemână. Peste 10% dintre europeni traiesc intens punctele culminante și momentele cheie ale filmelor. Nu este neobișnuit să te atasezi de personaje și de povestea lor, pentru că acestea au emoții similare cu cele pe care o oamenii le-ar putea simți în viața reală. Când în cele din urmă intriga atinge punctul culminant, emoțiile pot fi extreme și intense, iar noi le vom resimți la fel ca personajele.

Studiul a arătat că telespectatorilor europeni le plac serialele TV, urmărind fiecare episod cu atenție, având grijă să evite spoilerele atunci când este cazul, iar aproape jumătate dintre telespectatori se uită la TV împreună cu familia. Televizorul adună membrii familiei în fiecare zi în jurul său, iar oferirea celei mai bune experiențe de vizionare este misiunea Samsung. Când a creat primul televizor UHD curbat, echipa de dezvoltare a vizitat multe cinematografe din toată lumea pentru a descoperi cea mai bună experiență de vizionare, pentru a o putea reproduce și în casele oamenilor. Secvențele pline de suspans, episoadele în premieră și scenele de final sunt momente importante pentru fani, iar aceștia merită cea mai bună experiență de vizionare posibilă.

Studiul a fost realizat de www.onepoll.com în septembrie 2014, în cinci țări europene (Marea Britanie, Italia, Belgia, Suedia, și Elveția) pe 4.500 de adulți cu vârste peste 16 ani, 1000 de interviuri în fiecare țară, 500 de interviuri în Elveția.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign