Bucureşti – de la “Micul Paris”, la “Mica Veneţie”

27 ianuarie 2015 Bucurestii Vechi Si Noi

Deși ploaia care a căzut în oraș începând de ieri după-amiaza nu a fost, nici pe departe, una ce ar putea fi caracterizată drept torențială, atât carosabilul, cât și trotuarele au fost inundate de bălți, uneori chiar adevărate lacuri, lagune și golfuri.

Mașinile trec prin bălți, provocând valuri. Pietonii încearcă să traverseze străzile fără să intre până la glezne în lacurile de la marginea trotuarelor. În anumite zone, chiar mersul pe trotuar înseamnă traversarea unor lagune formate în adâncituri din asfalt.

Nici măcar urcarea în autobuze, în stațiile RATB nu poate fi făcută fără să îţi uzi bine ghetele.
Acum, scuza cum că zăpada blochează gurile de canal și rigolele nu mai este valabilă. De fapt, acum iese la iveală adevărul: străzile din București sunt asfaltate la nimereală, asfaltul se lasă, formează “depresiuni, care, la cea mai ușoară ploaie, sunt inundate; panta nu este dată către rigole și către canale, ci spre mijlocul străzilor – treabă de mântuială, pe care se cheltuie milioane de euro, în fiecare an.

sursa-http://bucurestifm.ro/

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign