București, noaptea minții și lipsa autorităţii

15 ianuarie 2015 Bucurestii Vechi Si Noi Cauze si convingeri

Mergând pe strazile Bucureștiului, întâlnești situații care ţin de noaptea minţii şi de lipsa de autoritate şi de interes a unora.

Un proprietar “responsabil” de imobil din Piața Amzei pune un afiș: “Atenție! Cade gheață! “, afiș ce nu poate fi citit decât de şoferii care trec pe stradă. Pe sub acest afiș trec, fără griji, copiii care ies de la școala generală din apropiere, ca și alți pietoni.
Primaria Sectorului 1 nu ia măsuri pentru îndepartarea pericolului.

Pe Valea Victoriei, proaspăt reabilitată de către Primăria Capitalei, chiar la ieșirea din Piața Amzei, utilitariştii au intervenit, spărgând trotuarul, apoi, l-au lăsat așa. Trecând peste bătaia de joc față de banul public, situaţia prezintă pericol pentru pietoni, care trebuie să ocolească prin stradă groapa.

Pe Magheru, în plină zi, o camionetă încarcă deșeuri din construcții, iar un șofer lipsit de bun simț parchează pe trecerea de pietoni. Toate acestea se petrec la nici 10 metri de un poliţist de la circulație, care e prea ocupat să facă loc unei coloane oficiale și nu observă aceste încălcări ale legii.

În fine, pe strada General Berthelot, aproape de centrul intersecției cu Calea Victoriei, un copil se ocupă cu parcarea ilegală, în loc să își vadă de școală. Oare cu ce se ocupă Poliția Locală, în loc să își vadă de parcagii?

sursa-http://bucurestifm.ro/

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign