Cum arată terasa de pe Teatrul Naţional.

30 ianuarie 2015 Bucurestii Vechi Si Noi A-mestecate

Teatrul Naţional din Bucureşti (TNB) va fi gata până spre finele anului, potrivit lui Ion Caramitru, directorul instituţiei. În timp ce la Sala Mare pregătirile sunt în toi, terasa de pe teatru, unde funcţiona anterior La Motoare, a fost deja amenajată.

Terasa Teatrului Naţional din Bucureşti a fost amenajată cu gazon şi arbuşti ornamentali. Şi sala de teatru în aer liber, de pe terasa TNB, care va găzdui spectacole pe timpul verii, este în curs de amenajare, însă o mare parte a lucrărilor a fost realizată.

Sala de teatru în aer liber este amplasată la cota +24,50, pe terasa de deasupra Sălii Mari, între diafragmele curbe existente. La spectacolele de teatru în aer liber vor putea asista circa 300 de spectatori, spaţiul dispunând și de un grup de cabine pentru actori, adosat turnului scenei Sălii Mari. Variantele spațiilor de joc vor fi realizate prin gradene si practicabile mobile confecționate special pentru exterior.

Pe terasa Teatrului Naţional funcţiona anterior terasa „La Motoare”. Spaţiul de pe terasa TNB va fi scos la licitaţie şi în urma licitaţiei se va stabili ce se va amenaja pe terasa teatrului.

Terasa Teatrului Naţional arată acum aşa:

-sursa-http://www.b365.ro/cum-arata-terasa-de-pe-teatrul-national-galerie-foto_223911.html

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign