10 ipoteze legate de display advertising (bannere).

15 februarie 2015 Bucurestii Vechi Si Noi Arte si artisti

de IVO Bobal !

Schimbam un pic tema, revenim la ceea ce ne umple zilele si ceea ce face ca online-ul sa fie posibil. Conform unui articol din 2013, uite 10 ipoteze legate de display advertising (bannere). Unele imi par chiar plauzibile. Unele.

1. In contextul actual, este valabil doar pentru America – Este mai probabil sa termini un curs la Navy Seals decat sa dai click pe un banner.

2. Acest studiu este celebru, pana acuma nu stiu sa il fi contrazis cineva – 8% dintre utilizatorii internetului fac 85% din click pe reclamele.

3. Este mai mare probabilitatea de a avea un fullhouse la poker decat sa dai click pe o reclama

4. In medie, o persoana vede 1.700 de bannere diferite intr-o luna. Intrebare vine: pe care ti-l amintesti?

5. Este mai probabil sa ajungi pe Everest decat sa faci un click pe un banner – Nu stiu ce sa zic, aici cred ca s-au inselat.

6. Rata medie de click a unei campanii de display este 0,1% – Corect, pe broad.

7. Asta este amuzanta – Este mai probabil sa ai gemeni decat sa dai click pe un banner.

8. Aproape 50% dintre click-urile pe mobile sunt din greseala. – De acord cu studiul.

9. Este mai probabil sa intri in MIT (institut tehnologic) decat sa dai click pe un banner. (Valabil la ei)

10. Este mai probabil sa supravietuiesti unei prabusiri cu avionul, decat sa dai click pe un banner. Statistic, cred ca au dreptate.

Da, probabil este purul adevar despre display advertising, dar totusi unele studii au deja 3 ani, iar marea majoritate s-au facut pe State si nu pe Europa. Cred in continuare ca unele din punctele mai sus mentionate sunt adevarate, dar la fel cred ca industria a evoluat fenomenal intre timp si lucrurile pot arata total diferit in ziua de astazi. Luam in considerare doar audientele nisate si instant se modifica rezultatele, in special CTR-ul (rata de click).

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign