Atelier de Time management: Timpul inseamna viata!

19 februarie 2015 Sandra Ecobescu Evenimente

Atelier de Time management

In cadrul acestui seminar se discuta despre cum obiectivele de zi cu zi pot fi atinse evitand stresul, punanduse accent pe comportamentul orientat pe rezultate. Cursul intensiv este organizat in patru ore (cu pauza dupa primele 2h) si ofera participantilor informatiile necesare pentru o mai buna organizare a activitatilor.

Perceptia timpului este cea care face diferenta intre a avea un serviciu, o cariera sau o activitate vocationala pentru ca diferenta de perceptie duce intodeauna la diferente de comportament. Astfel, se va discuta despre cum se poate castiga timp si care sunt activitatile care duc la pierderea timpului.

Managementul timpului inseamna in primul rand depasirea barierelor interne de comunicare. Participantii la acest curs, vor intelege influenta comportamentului autentic in relationarea eficienta

Obiective de invatare:

– intelegerea si aprofundarea notiunilor de planificare – organizare si management al activitatii.

– intelegerea a ceea ce insemana comportament autentic / felul in care organizarea personala influenteaza relatiile de business

Obiective practice:

– dezvoltarea abilitatilor de organizare a activitatilor astfel incat obiectivele vizate sa fie atinse evitand stresul

– dezvoltarea abilitatilor de relationare eficienta

 

Lector:  Alin Comsa

Data incepere: 25 februarie 2015; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 2

Frecventa: saptamanal, miercuri

Varsta Minima: 18 ani

Cost: 110 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari):       100 ron

Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

 

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign