Lucrări de astupare a gropilor în București. Pe ce străzi începe șantierul

11 februarie 2015 Bucurestii Vechi Si Noi A-mestecate

Administrația Străzilor din Municipiul București anunță că începe campania de astupare a gropilor apărute în urma sezonului rece.

Administratia Strazilor Bucuresti informeaza locuitorii Municipiului Bucuresti ca incepand de luni, 2 februarie, au fost demarate lucrarile de astupare provizorie a gropilor aparute in partea carosabil, intervenindu-se pe urmatoarele artere din Capitala:

– Drumul Taberei;
– Iuliu Maniu;
– Mihailescu Vintila;
– Virtutii;
– Calea Vitan;
– Vitan Barzesti;
– Calea Dudesti;
– Octavian Goga;
– Gloriei;
– Natatiei;
– Calea Grivitei;
– Strada Clabucet;
– Strada Putul lui Craciun;
– Strada Dornei;
– Ion Mihalache;
– Strada Turda;
– Bulevardul Unirii;
– Mircea Voda;
– Nerva Traian;
– Traian.

Precizam ca majoritatea problemelor aparute in carosabil pe arterele rutiere mentionate mai sus sunt zone cu fisuri in jurul caminelor de vizitare ale retelelor edilitare, gropi sau crapaturi in asfat.

Din cauza temperaturilor inca scazute, neconformitatile din partea carosabila vor fi remediate cu mixtura stocabila la rece, singurul material care se preteaza la astfel de temperaturi, urmand ca din primavara, cand temperaturile vor depasi 8-10 grade C, firmele de intretinere sa intervina cu materiale durabile pentru astuparea gropilor, conform standardelor tehnice in vigoare.

Aplicarea plombelor din mixtura stocabila la rece este realizata pe cheltuiala constructorilor care se ocupa de intretinerea strazilor, pana cand se vor demara lucrarilor de intretinere propriu-zisa.

In acelasi timp, precizam ca inspectorii Administratiei Strazilor Bucuresti si inspectorii Primariei Municipiului Bucuresti vor monitoriza in continuare strazile din Capitala, in vederea identificarii si remedierii gropilor aparute.”

Vă reamintim că ANM a anunțat, însă, un nou COD GALBEN de ninsori viscolite pentru acest weekend, la București.

– See more at: http://www.b365.ro/lucrari-de-astupare-a-gropilor-in-bucure-ti-pe-ce-strazi-incepe-antierul_224511.html#sthash.i4bTfmge.dpuf

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign