Reabilitare de mântuială pe bani mulți

10 februarie 2015 Bucurestii Vechi Si Noi Cauze si convingeri

Intr-un articol anterior semnalam reabilitarea interminabilă de pe Bulevardele Mihail Kogalniceanu și Regina Elisabeta. In cele din urmă, specialiștii de marcă de la Administrația Străzilor au găsit timpul de a răspunde unor întrebări banale și de bun simț.
Astfel, am aflat că reabilitarea, începută in aprilie anul trecut, s-ar fi finalizat la sfârșitul aceluiași an, dar numai pe Bulevardul Mihail Kogalniceanu. Pe Bulevardul Regina Elisabeta, reabilitarea continuă, pentru un orizont de timp nedeterminat.

De ce sunt plăci de granit lipsă și găuri în trotuarele proaspăt reabilitate nu ne spun cei de la Administrația Străzilor. In schimb, am aflat de la specialiștii de renume mondial de acolo că reabilitarea trotuarelor Bulevardului Mihail Kogalniceanu a costat peste 650 de mii de euro, in timp ce, pentru reabilitarea celor de pe Bulevardul Regina Elisabeta se vor fi cheltuit, la final, peste un milion de euro.

Oare nu ar fi fost mai simplu, mai rapid și mai ieftin ca, in locul placării cu granit, Administrația Străzilor să opteze pentru un covor asfaltic de bună calitate.

sursa-http://bucurestifm.ro/

 

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2021 . Designed by: Livedesign