si vom invata cu totii…

14 februarie 2015 Bucurestii Vechi Si Noi Arte si artisti

de Ivo Bobal !

Am aflat ca astazi, 6 februarie, este ziua internationala a barmanilor (pe 24 feb. este a ospatarilor). Si cum in ultima vreme cochetez cu partea cealalata a barului, uite cateva vorbe care cica ii streseaza pe barmani. Acuma, daca ele sunt adevarate, macar vom stii si vom invata cu totii.

Poza38-eleven-mica

1. Sa te servesti singur din cosul de fructe – Acuma, probabil ca anumiti oameni indraznesc, mie nu mi-a trecut prin cap pana acuma. O singura data eram cu un prieten la St’ Patrick in Bucuresti, unde am cerut voie sa mancam maslinele din borcan. Ma gandesc ca in gandul barmanului era:  “Uite, altii” :))

2. Rupi servetelul cu care era impodobit paharul in bucati de confeti – No, nu mi-ar trece prin cap sa fac asa ceva.

3. Incerci sa descrii o bautura pe care ai baut-o saptamana trecuta, pe care a facut-o un alt barman, intr-o alta carciuma – Personal am incercat sa explic un shot, pe la 3 noaptea. No, realizez acuma. Sorry man!

4. Sa crezi ca vrem sa vorbim whiskey-ul cu tine – Asta nu era o regula de baza? Daca nu te intreaba nimeni, tu nu zici nimic? 🙂 Numa intreb.

5. Pune melodia aia pe youtube – Am facut aceasta cerere de nenumarate ori, dar ori era pub-ul gol, ori eram eu prost. Ambele variante sunt/erau corecte de fiecare data cand am avut aceasta cerere. No bine, mergem mai departe

6. Comanda un fresh, 2 irish coffee si o bere la draft  – Cu mentiunea ca astepti sa le primesti instant.

7. Comanda o cafea in orice club, la orice ora

8. Sa crezi ca daca esti beat/a tu ai dreptate – Eu nu zic nimic aici 🙂 Dar zic si faptul ca eu nu ma cert cu aproape nimeni 🙂 (Un lucru reprosat de sexul frumos)

9. Sa informezi barmanul ca nu mai sunt “zeturi” (servetele de maini) la baie – Pfoai de cate ori am facut eu asta…

10. Sa acuzi barmanul ca nu ai alcool in pahar, alcool pe care tu nu il mai simti – Eu urmez o reteta…

11. Sa acuzi barmanul ca a pus prea mult alcool in pahar, alcool pe care tu il simti – Repet, este o reteta pe care o respecti

12. Sa intrebi cine e tipa/tipul de la capatul barului

13. Sa dai ochii peste cap ca nu avem romul, vodka sau orice alta bautura spirtoasa care este preferata ta

Eu spun ca ajung 13 puncte, dar daca ajunge aceasta scriere pe mana barmanilor/barmanitelor, va rog sa completati in comentarii 😀 Weekend fain, spor la bani si Jagermeister rece!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign