Administrația Străzilor lansează “borduriada de primăvară”

02 martie 2015 Bucurestii Vechi Si Noi Cauze si convingeri

In vreme ce gropile își fac de cap prin  Bucureștil, atât pe bulevarde , cât și pe străzile secundare, pentru că nu se pot face reparații din cauza temperaturilor prea scăzute, pretexteaza reprezentanții celor de la Străzi, in vreme ce semafoarele zac defecte cu săptămânile, specialiștii de renume mondial dea Administrația Străzilor au lansat, in plină forță, borduriada de primăvară.

Astfel, pe Bulevardul Magheru, chiar in zona Piața Română, zeci de muncitori, însoțiți de utilaje grele de construcții, rascolesc asfaltul, decoperteaza trotuare blochează prima bandă a carosabilului și trotuarul, pe tronsoane insemnate. Toate astea pentru a monta borduri noi, in locul celor de granit.

Desigur, ne-am obișnuit cu “investițiile strategice” ale Administrației Străzilor, care achiziționează cantități inimaginabile de borduri, de parcă, atât traficul auto, cât și cel pietonal ar urma să se desfășoare pe bordură.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign