Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home4/bucurest/public_html/wp-content/themes/bucurestii-v2/single.php on line 17

Bataie de joc: Bucuresti – destinatie turistica!

23 martie 2015 Bucurestii Vechi Si Noi Cauze si convingeri

La o saptamana dupa publicarea articolului Bucuresti – destinatie de weekend, o singura institutie dintre cele mentionate a avut disponibilitatea sa ne ofere un punct de vedere legat de felul in care arata zona Petricani.

mizerie Bucuresti turism destinatieReprezentantul Politiei locale Sector 2, director Aurel Dobrila: “Serviciul de protectie a mediului din cadrul politiei locale sector 2 a identificat locatiile pe care si dumneavoastra le-ati vazut…cu privire la existenta gunoaielor de tot felul, toate zonele sunt proprietate particulara cu exceptia lacului care apartine Apelor Romane. Pe portiunea de teren din pepiniera Petricani care este proprietate particulara deocamdata am si intocmit dosare pentru trimiterea in judecata privind distrugerea arboretului din zona respectiva avand in vedere ca s-au defrisat arbori fara aprobare. In zona Petricani 48 colt cu Beiul Constantin sunt aplicate 4 sau 5 sanctiuni pentru nesalubrizarea si neinchiderea terenului intre una si doua mii de lei. Iar Apele Romane au fost atentionate sa salubrizeze fundul lacului.”

Federatia Patronatelor din Turim si-a propus ca pana in vara sa alcatuiasca niste trasee turistice care sa-i atraga pe straini intr-un city break.

mizerie Bucuresti turism destinatie 4Propunem si noi un traseu…Soseaua Petricani – strada Fabrica de Glucoza.
Are cam un kilometru, porneste dintr-un loc ce inca mai pastreaza urme ale trecutului, palatul Ghica Tei si biserica din apropiere si ajunge intr-o zona in care orice referire la istorie a fost stearsa, fosta platforma industriala Pipera, acum platforma de birouri Pipera.
Pe jos sau cu bicicleta puteti admira cel mai bine „frumusetea” peisajului.

mizerie Bucuresti turism destinatie 2Care dintre institutiile de mai jos ar trebui sa-si asume responsabilitatea pentru acest dezastru de mediu si de civilizatie?
Sectia 7 Politie? Politia locala Sector 2? Garda de mediu? Sau Primaria sectorului 2?
Primaria Capitalei? Apele Romane? Sau Romsilva?

Cine ar trebui sa faca curatenie printre obiceiurile proaste ale unora dintre locuitorii Capitalei?#

sursa-http://bucurestifm.ro/

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign