Borduriada de primăvară continuă

09 martie 2015 Bucurestii Vechi Si Noi Cauze si convingeri

In timp ce trotuarele și carosabilul arată ca după bombardament, pe Bulevardul Magheru, borduriada de primăvară continuă, cu forțe sporite, parcă. Trotuarele sunt decopertate și se transformă in adevărate poligoane de încercare ale calităților atletice. Pietonii se scufundă în noroi, trebuie să sară peste șanțuri, să facă echilibristica prin nisipul ud și să se strecoare printre munții de borduri, materiale de construcții și deșeuri. Pe tronsoane insemnate, ei trebuie să iasă le prima bandă a carosabilului.

Și toate acestea pentru ca, în locul asfaltului, trotuarele să fie pavate cu plăci de piatră, iar bordurile să fie schimbate cu unele noi.
Cum ar arăta, oare, străzile, dacă specialiștii de la Administrația Străzilor ar decide să folosească materialele de construcții, muncitorii și utilajele plătite din banii publici pentru a repara gropile din carosabil, in loc să paveze trotuarele cu granit?
Se pare că nu vom ști niciodată …

sursa-http://bucurestifm.ro/

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign