O investiţie inutilă.

12 martie 2015 [Raiden] Cauze si convingeri

Cam asta a făcut primarul general Oprescu pentru Franța în București și acum e decorat de Franța cu Legiunea de Onoare, cea mai înaltă distincție a statului francez. Ați văzut ce ușor e?

Pentru că nu ne putem imagina că Franța decorează un om extrem de nociv pentru orașul pe care ar trebui să îl administreze exemplar, oraș care mai e și capitală de țară.

Chapeau, Monsieur Opresco!

„Pentru că toate problemele oraşului s-au rezolvat, primarul Oprescu a creat Piaţa Francofoniei (sau Piaţeta Regelui II, după materialele folosite), adică intersecţia 13 Septembrie-Libertăţii. O investiţie de 8,000 EUR, inutilă. O zonă puţin circulată pietonal, ornată kitschos. </p>
<p>foto via Alex Dobrescu - https://www.facebook.com/LoadingStudioPhotography”

Pentru că toate problemele oraşului s-au rezolvat, primarul Oprescu a creat Piaţa Francofoniei (sau Piaţeta Regelui II, după materialele folosite), adică intersecţia 13 Septembrie-Libertăţii. O investiţie de 8,000 EUR, inutilă. O zonă puţin circulată pietonal, ornată kitschos.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign