Vedeți? Cine a zis că nu se modernizează Capitala?

19 martie 2015 [Raiden] Bucurestii lui Raiden

2009 vs. 2015 / str. Popa Tatu x str. Crișana

→ 2009: veche prăvălie de colț, modestă și bătută de vreme, aspect pitoresc
→ 2015: upgrade, lucs, styl, mansardare șic, kitsch, aspect nou-nouț
→ Element comun: anul construirii: 1884, cifrele pe fațadă

Vedeți? Cine a zis că nu se modernizează Capitala? Acum serios vorbind, v-ați plimbat prin zonele de case recent? Mai ales cele care nu-s monumente istorice au luat forme și/sau culori de neimaginat sau au fost demolate și în locul lor a apărut ceva nou și frumos. Fiecare face ce vrea pe bucățica lui de teren, identitatea orașului dispare, totul ok.

De-asta ne place ce vedem în afară, în lumea civilizată. Că ei nu fac așa și protejează specificul orașelor. Cazul de pe Popa Tatu colț cu Crișana este doar un exemplu, mai sunt foarte multe.

„2009 vs. 2015 / str. Popa Tatu x str. Crișana</p>
<p>→ 2009: veche prăvălie de colț, modestă și bătută de vreme, aspect pitoresc<br />
→ 2015: upgrade, lucs, styl, mansardare șic, kitsch, aspect nou-nouț<br />
→ Element comun: anul construirii: 1884, cifrele pe fațadă</p>
<p>Vedeți? Cine a zis că nu se modernizează Capitala? Acum serios vorbind, v-ați plimbat prin zonele de case recent? Mai ales cele care nu-s monumente istorice au luat forme și/sau culori de neimaginat sau au fost demolate și în locul lor a apărut ceva nou și frumos. Fiecare face ce vrea pe bucățica lui de teren, identitatea orașului dispare, totul ok.</p>
<p>De-asta ne place ce vedem în afară, în lumea civilizată. Că ei nu fac așa și protejează specificul orașelor. Cazul de pe Popa Tatu colț cu Crișana este doar un exemplu, mai sunt foarte multe.”

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign