Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home4/bucurest/public_html/wp-content/themes/bucurestii-v2/single.php on line 17

Cele mai bune farse din toate timpurile

02 aprilie 2015 Bucurestii Vechi Si Noi A-mestecate
Ziua Păcălelii are o istorie de sute de ani şi reprezintă o sărbătoare a bunei dispoziţii şi a umorului. Această zi le oferă oamenilor un prilej de a le face surprize plăcute sau mai puţin plăcute prietenilor.

Cu toate ca majoritatea se rezumă la a înlocui zahărul cu sarea sau la a pune tot felul de insecte în mâncarea amicilor, există persoane care au dus tradiţia păcălelilor de 1 aprilie la un cu totul alt nivel.

De-a lungul timpului au fost făcute farse la nivel mondial, glume ce au pus mii de oameni pe gânduri:

1. În 1980, BBC a anunţat că pentru a putea ţine pasul cu vremurile, Big Ben, ceasul din turnul de nord al Palatului Westminster din Londra, va trece la formatul digital. Vestea i-a socat pe ascultători, care au început imediat să protesteze.

2. În 1976, astronomul Patrick Moore anunta într-un interviu radiofonic la BBC 2 că, la ora 9:47, va avea loc un eveniment astronomic unic în viaţă. Pluto urma să se deplaseze în spatele planetei Jupiter, fenomen care ar fi redus forta atracţiei gravitationale de pe Pământ, făcând ca oamenii să plutească. Sute de persoane au susţinut apoi că s-a întâmplat exact cum a prezis Moore.

3. Cea mai reusită farsă din toate timpurile, conform „Mirror”, a fost realizată pe 1 aprilie 1962, în Suedia, unde exista o singură televiziune, alb-negru.
Pentru a păcălii telespectatorii, expertul tehnic al staţiei le-a spus cum pot viziona color: „Tot ceea ce trebuie să faceţi este să puneţi pe ecran o pereche de colanţi”.
Mii de telespectatori au luat parte la această farsă şi au făcut întocmai, pentru a vedea, în sfârsit, color.

sursa-http://bucurestifm.ro/

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign