Restaurant, lounge-baruri şi galerii de artă, la TNB.Ce se întâmplă cu Lăptăria şi Terasa La Motoare

01 aprilie 2015 Bucurestii Vechi Si Noi A-mestecate

Teatrul Naţional din Bucureşti se redeschide oficial la finele lui aprilie. TNB vine şi cu săli şi spaţii noi, făcute să ţină publicul o zi întreagă, cu loisir, nu doar spectacole.

Restaurant, lounge-baruri si galerii de arta, la TNB.Ce se intampla cu Laptaria si Terasa La Motoare

Restaurant, lounge-baruri şi galerii de artă, la TNB.Ce se întâmplă cu Lăptăria şi Terasa La Motoare
Foto: Cristi Radu, Rezistenta Urbana

Directorul TNB spune că Teatrul va avea în spate un restaurant, două galerii de artă, lounge-baruri lângă sălile de spectacol şi o librărie (în locul fostei Săli Amfiteatru). Pentru toate vor fi organizate licitaţii.

În locul „La Motoare” a apărut o sală în aer liber „Amfiteatru”, ocupând „localul-cu-cel-mai-mult-cer” din centrul Bucureştiului, notează bucurestiacum.wordpress.com.

Şi cei care s-au ocupat de Lăptăria lui Enache şi „La Motoare” vor să participe la licitaţii. „Nu se poate TNB fără Lăptărie şi Motoare!”, a spus un reprezentant al investitorului.

sursa-http://www.b365.ro/restaurant-lounge-baruri-si-galerii-de-arta-la-tnb-ce-se-intampla-cu-laptaria-si-terasa-la-motoare_227753.html

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign