Ansamblu rezidențial cu blocuri de 11 etaje, construit în zona Timpuri Noi

15 mai 2015 Bucurestii Vechi Si Noi A-mestecate

Un nou ansamblu de locuințe, ce va cuprinde două blocuri de 11 etaje, va fi construit în zona Timpuri Noi. Proiectele privind aprobarea Planurilor Urbanistice de Detaliu au fost aprobate în ședința ordinară a Consiliului Local al Sectorului 3 din luna aprilie.

Ansamblu rezidential cu blocuri de 11 etaje, construit in zona Timpuri Noi

Consilierii locali ai Sectorului 3 au aprobat în ședința din luna aprilie două Planuri Urbanistice de Detaliu pentru construirea unor clădiri P+11 Etaje + etaj tehnic pe o suprafață totală de 4255 mp (împărțiți în două loturi).

Ansamblul de locuințe colective cu cele două clădiri de 11 etaje va fi amplasat într-o zonă centrală a Capitalei, pe strada Nerva Straian nr. 25A și va fi delimitat de strada Logofăt Tautu.

Indicatorii urbanistici propuși sunt: P.O.T = 70%, C.U.T = 3, H = P+11E+etaj tehnic. Terenul se înscrie în zona M2 subzonă mixtă cu clădiri ce au un regim de construire continuu și discontinuu, POT=70%, CUT=3, H=P+14E cu accente înalte.

Potrivit proiectului, spațiile neconstruite și neocupate de accese și trotuare de gardă vor fi plantate cu gazon și un arbore la 100 de metri.

În documentația aprobată de consilierii locali, ca beneficiarul al acestui proiect imobiliar apare societatea SC SPAȚIU COMERCIAL VITAN SRL (înregistrată în Râmnicu Vâlcea). Potrivit datelor publicate pe Ministerul Finanțelor Publice, societatea înființată în 2012 se ocupă de închirierea și subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

În punctul de vedere al Direcției Urbanism și Amenajarea Teritoriului se arată că pe parcursul procesului de informare și consultare cu publicul, nu au fost depuse observații sau reclamații cu privire la aceste două PUD-uri.

– sursa-http://www.b365.ro/ansamblu-rezidential-cu-blocuri-de-11-etaje-construit-in-zona-timpuri-noi_229534.html

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign