Ce este si ce nu este Yoga – Curs introductiv cu indologul Vlad Sovarel (29 iunie – 3 iulie)

23 iunie 2015 Sandra Ecobescu Evenimente

Fundatia Calea Victoriei te invita incepand de luni, 29 iunie, ora 19:00, sa afli mai multe despre Yoga de la lectorul Vlad Sovarel, indolog si traducator din sanskrita.

Scoala de vara: Introducere in Yoga iti ofera ocazia de a-ti forma o parere si o perspectiva bine yogadocumentata despre acest subiect.

In termeni accesibili, vei descoperi o structura de gandire diferita de cele cunoscute pana acum, din spatiul european. Cursul nu este practic, nu vor avea loc initieri de nici un fel, insa la final vei primi un suport de curs si bibliografie care sa te ajute sa aprofundezi domeniul, daca doresti.

Vom discuta despre ce este si ce nu este Yoga si care sunt etapele structurii sale, ce inseamna anatomia subtila (psiho-energetica), despre posturi de meditatie, concentrare si contemplare.

Daca ti-am trezit curiozitatea si vrei sa participi la Scoala de vara: Introducere in Yoga, ne poti trimite un mesaj pe adresa contact@victoriei.ro.

 

 

Lector: Vlad Sovarel

Data incepere: 29 Iunie 2015; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 5; Frecventa: zilnic: luni-vineri (29 iunie – 3 iulie)

Varsta Minima: 18 ani

Cost: 250 ron (total 5 intalniri); Cost redus: 225 ron (total 5 intalniri)

Locul desfașurării: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1

Detalii la www.victoriei.ro

 

 

 

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign