Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home4/bucurest/public_html/wp-content/themes/bucurestii-v2/single.php on line 17

Efectele reducerii TVA: Cum arată coşul de cumpărături acum

16 iunie 2015 Bucurestii Vechi Si Noi A-mestecate
Reducerea TVA la alimente şi băuturi nonalcoolice, intrată în vigoare de la 1 iunie, trebuia să transmită o scădere de circa 12% la produse precum carne, lapte, peşte, sucuri, condimente sau hrană pentru animale, însă sunt magazine online unde scăderea de TVA nu se vede, în condiţiile în care retailerii promiteau tăieri de preţuri.
Efectele reducerii TVA: Cum arata cosul de cumparaturi acum

Efectele reducerii TVA: Cum arată coşul de cumpărături acum

Preţul unui coş cu 23 de produse alimentare şi băuturi nonalcoolice a scăzut în 8 iunie faţă de 29 aprilie cu rate cuprinse între 9 şi 14% în trei magazine online selectate de ZF, însă reducerea de TVA este promovată de unii retaileri ca discounturi proprii, arată indexul alimentar ZF, care a luat în considerare magazinele Carrefour Online, Cora Drive şi eMag, care are deschis un supermarket online în parteneriat cu Mega Image.

Un exemplu este Carrefour Online, în care 19 din cele 23 de produse extrase de ZF au discounturi de 11%-12%, iar reprezentanţii Carrefour Online, care au răspuns la numărul de pe site dedicat consumatorului, au spus că această reducere nu are legătură cu scă­derea TVA, ci sunt promoţii făcute de com­panie. Reprezentanţii Carrefour nu au explicat până la închiderea ediţiei de ce apar ca discounturi aceste reduceri de preţ.

sursa-http://www.b365.ro/efectele-reducerii-tva-cum-arata-cosul-de-cumparaturi-acum_231593.html

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign