Evenimentele săptămânii la Muzeul Municipiului București: concerte, expoziții și conferințe

09 iunie 2015 Bucurestii Vechi Si Noi A-mestecate
Muzeul Municipiului București așteaptă bucureștenii și în această săptămână cu un program variat al evenimentelor culturale.

 

Programul evenimentelor la Muzeul Municipiului București:

MIERCURI 10 IUNIE – ora 19:00, concert muzică clasică la Palatul Suțu, fundaţia ACCUMM: „Impresii franceze”. Roxana Tautu Boboc – pian, Tudor Diaconescu – vioara. Intrare liberă.

JOI 11 IUNIE, ora 19:00, conferința „Autopsia unui asasinat politic – cazul Barbu Catargiu 8 iunie 1862″ la Palatul Suțu. Prezintă Octavian Buda. Intrarea 16 lei.

JOI 11 IUNIE, ora 19:00, recitalul „Elemente de folclor în muzica cultă din spaţiul latin” cu Maria Chifu, la Muzeul Theodor Aman, ora 20:00.

SÂMBĂTĂ 13 IUNIE, ora 19:00, conferinţa „Câte stele sunt pe cer?” la Palatul Suțu. Prezintă: Adrian Șonka. Prezentarea constă în vizualizarea (și conștientizarea) numărului enorm de stele care se află în Univers. Pentru a ilustra acest fapt se va folosi un program de astronomie și baze de date cu observații astronomice reale. Prezentarea este o proiecție pe întuneric, însoțită de explicații live. Participanții vor vedea cum arată cerul văzut cu ochiul liber și prin telescop, dar și o colecție de obiecte observate până în prezent de astronomi. Preţul uni bilet este 5 lei (întreg) şi 2 lei (redus).

Expoziţii temporare la Palatul Suțu:

„Luna Bucureștilor după 80 de ani” (1935-2015) – expoziţie de fotografie. 3 – 28 iunie.

sursa-http://www.b365.ro/evenimentele-saptamanii-la-muzeul-municipiului-bucuresti-concerte-expozitii-si-conferinte_231302.html

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign