Buget limitat în vacanţă? Cum să-ţi gestionezi banii în concediu

19 august 2015 Bucurestii Vechi Si Noi A-mestecate

 

 

După ce v-aţi ales destinația favorită și v-aţi asigurat că aveţi unde să vă cazaţi și cum să ajungeţi acolo, este foarte important să vă gândiţi și la cum veţi folosi banii alocați pentru câteva zile de relaxare.

O planificare atentă a bugetului înainte de plecare vă va ajuta să scăpaţi de griji în vacanţă. Pentru a scăpa de grija banilor trebuie să fiţi atenţi la ceea ce aveţi nevoie să vă cumpăraţi pentru concediu, dar şi la cheltuielile pe care le veţi avea acolo.

 

Iată care sunt principalele sfaturi de care trebuie să ţineţi cont atunci când plecaţi în vacanţă:

– Lista de cumpărături pentru cei dragi cu mici suveniruri și bugetul alocat pentru ele. Nu cedați tentațiilor mărunte. Deși par nesemnficative, mărunțișurile pot însemna o cheluială mare.

– Lista de locaţii turistice şi intrări la muzee. Stabiliţi un program de la bun început, sigur găsiţi un pachet complet de intrări pentru muzee, iar acest lucru se va vedea la bugetul final.

– Documentați-vă cu privire la mijloacele de transport în comun pentru destinaţia aleasă de dumneavoastră și găsiți cea mai eficientă variantă. Sau, de ce nu, cumpărați o hartă bine pusă la punct care vă va ajuta să economisiţi din banii folosiţi pe transport şi să luaţi contact direct cu oamenii oraşului pe care îl vizitaţi.

– Lista locurilor unde se mănâncă bine şi ieftin.

Cu o minimă planificare, veți avea control asupra bugetului și veți avea parte de momente frumoase fără grija cheltuielilor neprevăzute.

sursa-http://www.b365.ro/buget-limitat-in-vacanta-cum-sa-ti-gestionezi-banii-in-concediu_234532.html

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign