Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home4/bucurest/public_html/wp-content/themes/bucurestii-v2/single.php on line 17

Cum ne facem de râs

26 august 2015 [Raiden] Cauze si convingeri

Cum ne facem de râs: mozaicul de la stația de metrou Piața Victoriei, spoit fără milă

Se știe că metroul bucureștean are o arhitectură mai austeră și puține stații sunt spectaculoase, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne batem joc de ele. La Victoriei s-a gândit Metrorex să dea o bidinea pe pereți, să schimbe culoarea din albastru în gălbui. Bun! Spoit tot, stângaci, pe lângă panourile publicitare, inclusiv mozaicul.

Mozaicul e printre puținele ornamente în stația asta. Și au dat cu vopsea peste el. Bunul-simț spune că mozaicul, fiind material diferit, se curăță, nu se vopsește. Cerem prea mult, se pare.

Profităm de ocazie să mai spunem o dată că prețurile cartelelor de metrou sunt prea mari dacă ne uităm la calitatea serviciilor prestate de Metrorex, aspectul stațiilor, atitudinea personalului sau funcționalitatea anumitor elemente (scări rulante, etc.).

11873745_889033437837588_6789067357228069047_n

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign