Curs practic de Design interior

19 august 2015 Sandra Ecobescu Bucurestii noi

Design interior 2Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de miercuri, 2 septembrie, ora 19:00, la Cursul practic de Design interior, sustinuta de de Cristina Pana, doctor in arhitectura la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu. 

Acest curs practic se adreseaza pasionatilor de design interior care doresc sa exploreze directiile stilistice istorice si contemporane in acest domeniu, principiile de baza decorative, sa invete sa isi identifice stilul personal si modalitatile prin care isi pot pune in aplicare preferintele in propriul spatiu de locuire.

Intalnirile 1 si 2: vom defini ce este un concept in designul interior. Cum? Teoretic, prin studii de caz si practic prin conceperea unui mood board cu imaginile favorite. Vom invata cum sa selectam si sa armonizam ceea ce instinctiv stim ca ne place cu ceea ce rational credem ca ar trebui sa ne placa.

Intalnirea 3: vom proiecta interiorul: releveul, impartirea spatiului in zone functionale, zone de tranzitie si zone de relatie cu exteriorul.

Intalnirea 4: personalizam spatiul: exercitiu de amenajare a unei camere prin care  transferam ideile din mood board in forme, culori si materialitatiadecvate functiei spatiale.

Intalnirea 5: exploram iluminarea interioara: scheme de iluminare in functie de personalitate si spatiu, calitatea luminii si impactul ei asupra culorilor. Finalizam proiectul camerei si aplicam minim doua scheme de iluminare pentru a evalua comparativ impactul lor.

Lector: Cristina Pana

Data incepere: 2 septembrie 2015; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 5;

Frecventa: saptamanal, miercuri

Cost: 280 ron (total 5 sedinte, materiale incluse); Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 250 ron (total 5 sedinte, materiale incluse)

Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign